Nu har det kommit en grillplats som är mer än vad du någonsin kunde föreställa dig att en grill kunde leverera. Tänk dig en trendig, robust och lätthanterlig fire pit, med läcker design? Samlas på vintern så väl som på sommaren, för det här är verkligen en grill du inte vill lämna ensam i trädgården under längre tid! 

Har du inte hört talas om ofyren än är det dags att surfa in på ecta.nu och spana in deras lansering som verkligen sätter grillningen på den högsta av alla troner. Sätt den brandfarliga engångsgrillen åt sidan för resten av livet och låt ofyren med sin glöd och passion leverera de bästa grillpartys du någonsin bjudit på. Här kommer vi med tips på vad du kan laga på din nya grill!

Grilltips

Det smidiga med ofyren är att den har olika ”levels” du kan grilla på, så beroende på var du placerar det som ska grillas kommer du få lite olika effekt. Varför inte prova att grilla en hel röding efter ett recept av den kända kocken Alexandra Zazzi? Att grilla hel röding är inte svårt och du behöver inga förkunskaper, följ receptet som du hittar här. Det går snabbt och brukar vara mycket uppskattat bland de som blir serverade. Här finns ett tips av grillproffset Jessica Frej om en suveränt god myntadressing. Hon är författaren bakom boken ”Grilla – hur lätt som helst”.

Avslutningsvis vill du ha något att dricka som matchar det ni ska äta! Med grill passar massa olika drycker, varför inte köpa hem ett riktigt gott mousserande eller några hantverksöl till en lång och njutbar kväll? Genom att kombinera långa nätter med god mat och dryck kring ofyren kommer ert sällskap vilja göra om detta om och om igen. Lycka till!