15802958-sammetssoffaDen som gillar dryck, eller som vill hänga med i inredningstrenderna, bör investera i en riktigt snygg drinkvagn. Det är nämligen supertrendigt att ha en vagn stående med fina viner, alkoholhaltiga drycker och mängder av tillbehör.

Något som blivit oerhört trendigt de senaste åren är att ha snygga drinkvagnar ståendes i vardagsrummet. De var kanske som allra hetast för något år sedan men de hänger kvar i de trendkänsligas bostäder även i år. Den kanske allra mest trendiga drinkvagnen kommer i mässing men det går minst lika bra att ha en vagn i trä eller granit, meddelar Metro Mode. Drinkvagnarna måste inte prydas med alkohol eller glas, de kan lika gärna agera som hyllor där man ställer blommor eller ljusstakar. Men vill man åt den där klassiska looken är det snygga spritflaskor och läckra vinglas som gäller.

Glasen är viktiga

Och för att skapa det där perfekta barskåpet eller den där drinkvagnen som alla vänner blir avundsjuka på, gäller det att satsa på de allra snyggaste drinktillbehören. Dessa kan till exempel vara designade karaffer, ishinkar och shakers som man hittar på http://www.vinbutiken.nu/. Det gäller också att hitta de rätta glasen. Inte bara för att de ska vara fina på drinkvagnen, utan för att vinet faktiskt smakar bättre i rätt glas. I Göteborgs-Posten tipsar en riktig vinnörd om att vinglaset är det allra bästa redskapet och att det verkligen inte räcker med bara ett sorts vinglas. Den som kan vin och uppskattar det måste ha minst ett glas för rött, vitt, mousserande och även ett för söta viner. Detta innebär alltså fyra sorters glas gånger hur många av varje som man vill ha.

Fler köper bartillbehör

För den som vill hitta coola bartillbehör att ha till sin drinkvagn finns det ett enormt utbud. Det har nämligen blivit lite av en trend att köpa sådana typer av produkter. I VA kan man läsa att framförallt bryggeritrenden är väldigt stark och folk beställer många olika tillbehör som vinglasställ, droppkorkar och shakers.